Om meg

Torunn Helene Fredriksen. Foto: Tom Riis.
Foto: Tom Riis.

Mitt navn er Torunn Helene Fredriksen.

Jeg er utdannet sivilbibliotekar. Det tilsvarer det som nå heter mastergrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap.

Jeg har ca 16 års erfaring fra folke- og fylkesbibliotek, 10 av dem som IT-konsulent. Første gang jeg bygde opp et nettsted fra grunnen var i 1997, og jeg har blogget siden 2002.

Fra 2006 har jeg jobbet som nettredaktør med læringsmiljø og skoleutvikling som tema, først ved Lillegården kompetansesenter, fra 2013 ved Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning (Læringsmiljøsenteret).

Jeg skrev i flere år notiser for Bibliotekforum, og enda lenger tilbake hadde jeg en fast litteraturspalte i regionavisen Telemarksavisa.

Noe av det jeg skriver om er knyttet til interessen for teknologi, nett og bibliotek, men av og til smitter resten av livet mitt også over. Jeg skriver litt om jobben min, og noen ganger om det private; jeg er f.eks. mamma til to flotte jenter og eier av en dansk-svensk gårdshund.

Sammen med en gjeng frivillige driver jeg fruktplukkingsprosjektet Ikke langt fra stammen. Det vi høster av frukt og bær i private hager deler vi tre: en del til hageeier, en del til de frivillige og en del til en skole, barnehage el.

Bloggens toppbilde heter The Hammock, og ble malt av Giovanni Boldini i 1874.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.