Chelsea Flower Show

I kategorien Der skulle vi ha vøri, Karl hører definitivt Royal Horticultural Societys årlige hageutstilling Chelsea Flower Show. Nettsidene er riktignok en mager trøst, men inspirerende er de likevel. I år deltar BBCs egen hagedesigner Dairmuid Gavin med en hage han har kalt A Colourful Suburban Eden. I følge omtalen er den bl.a. inspirert av hjemlandet hans, Irland, Damien Hirsts punktmalerier, modernismen og Teletubbiene. Med andre ord et typisk eksempel på Dairmuids hagedesign. Men det finnes mer tradisjonelle hager, også. F.eks. The Pavestone Garden designet av Geoffrey Whiten.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ett svar til “Chelsea Flower Show”

  1. Jeg som alltid har drømt om et besøk av Dairmuid…
    Nå er jeg ikke så sikker lenger. En ny runde med Teletubbier er uvegerlig rett rundt hjørnet, og i hagen vil jeg i alle fall slippe unna dem!!! De er ikkevoldelige og søte og barna elsker dem, men GRØSS!!!

    Nei, mere akeleier og rips og rabarbra, takk. Kall meg gjerne kjedelig.
    Anita

Det er stengt for kommentarer.