Store forandringer i vente

Jeg skal ut på tur igjen. Noen vanlig ferie blir det imidlertid ikke: Jeg skal nemlig bli mamma til ei lita jente fra Hunan-provisen i Kina. Førstkommende torsdag reiser jeg for å hente henne. Jeg har ikke tenkt å la dette bli en ren mamma-blogg av den grunn, men kombinasjonen adopsjon og nært forestående flytting betyr at jeg neppe kommer til å blogge daglig i tiden fremover. Bare så du er advart.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Store forandringer i vente”

  1. Jeg kan nesten ikke vente til du er tilbake igjen, jeg gleder meg SÅNN til å høre hvordan dette har gått. Vi tenker MASSE på dere og krysser alle fingre!

    Varme hilsener fra Anita

  2. Gratulerer!
    Er selv mamma til to adoptivjenter; du har mange, mange g l e d e r i vente!
    Elin

Det er stengt for kommentarer.