Det nærmer seg

Nå er vi endelig på plass i nytt hus, og den gamle leiligheten er solgt. Jeg har til og med rotet meg til å bestille ADSL, så det er håp om at jeg kan komme i gang med å blogge igjen om ikke så altfor lenge. Har nølt lenge med å bestemme meg for leverandør siden jeg ikke har hatt særlig mye tid til å sjekke de forskjellige opp mot hverandre. Endte med NextGenTel. Håper alt går glatt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ett svar til “Det nærmer seg”

  1. Hei, Gratulerer med både barn og hus! Jeg har NextGenTel og er svært godt fornøyd. Har ikke rørt boksen siden den ble installert på 1-2-3 av en hyggelig montør. Å koble til trådløst nettverk var også smertefritt. Aner ikke om det gjelder alle leverandørene, men jeg er iallefall glad for å slippe Telenor og uendelig dårlig brukerstøtte.

Det er stengt for kommentarer.