Håpløst?

Hadde en optimistisk idé om at jeg skulle få blogget mer bare jeg var på nett igjen. Det har jeg vært en god stund nå, men det er ingen lysning i sikte. Siden jeg har bestemt meg for at dette ikke skal bli noen “mamma”-blogg, har jeg rett og slett ikke så mye å skrive om. Jeg har tatt mammapermisjon fra e-postlistene, og orker knapt nok annet enn å sløve foran tv-en når barnet sover og husarbeidet er unnagjort. Fagtidskriftene blar jeg bare raskt gjennom. Jeg kunne fortelle litt av hvert om språkutvikling, pottetrening, nattesøvn, barnehagesøknader og annet som virker forbausende interessant for meg for øyeblikket, men jeg skal spare dere. For noen uker siden skaffet jeg meg det jeg trengte for å surfe trødløst. Tenkte det ville være enklere å bruke nettet hvis jeg kunne gjøre det fra godstolen. Men så er det å finne overskudd til å installere utstyret, da. Arbeidslysten kommer vel hvis jeg bare venter lenge nok.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather