Bibliotek og IKT-tanker

Jeg fikk nylig dette spørsmålet i form av en kommentar fra Terje Pedersen:

“Du som er opptatt av bibliotek og slike ting har du fått med deg podcasten “Bibliotek og IKT-tanker“?”

Svaret er selvsagt ja. Podcasten til Thomas har vært omtalt i rosende vendinger i flere sammenhenger, bl.a. på e-postlisten BibliotekNorge. Med skam å melde hadde jeg imidlertid ikke rotet meg til å høre på den. Men når en ikke-bibliotekar begynte å reklamere, ble det fart i meg.

Det var til dels kjent stoff som ble presentert, men det er alltid interessant å høre Thomas’ tanker. Et par av idéene hadde dessuten direkte overføringsverdi til min egen jobbhverdag. Flott initiativ, Thomas! – Og takk for tipset, Terje!

Hvis noen skulle ønske å kommentere dette, må jeg bare beklage. Pga. store mengder spam, har jeg vært nødt til å stenge kommentarene for en periode. Det går fortsatt an å sende meg e-post.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather