Humor á la Google

Under forrige olympiade endre Googles logo seg hver dag, sånn at den gjenspeilte forskjellige idrettsgrener. På høytidsdager pyntes den opp med gresskar, nisser og raketter alt etter årstiden. Det tyder jo på at folka som står bak har en god posjon humor og selvironi.

De utvikler også en god del nyttige programmer, som f.eks. karttjenesten Google Earth. Tvillingbroren Google Moon tar utgangspunkt i månelandingene. Når man zoomer helt inn, dukker imidlertid den berømmelige humoren opp igjen. Takk til Rigmor for tipset.

Humor av det litt mer ufrivillige slaget får man hvis man skriver “failure” og klikker på “I’m feeling lucky”-knappen. Da havner man nemlig på Det hvite hus’ side med biografiske opplysninger om George W. Bush. Dette tipset har jeg fått av flere, men først ute var Anita.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather