Gullbloggen

Dagbladet er i ferd med å kåre Norges beste blogger. I klassen for politikk/nyhet vant VamPus’ verden. De neste dagene kåres beste blogg i klassene teknologi (6.12.), under 20 (7.12.) og åpen (8.12.). Fredag 9.12. får vi vite hva som er selveste gullbloggen. På listen over blogger foreslått av leserne var det ikke mange jeg kjente til. Men Anders Jacobsen og Eiriks forfatterblogg er jo gamle kjente. De nominasjonene er virkelig velfortjente. Ellers er det vel mulig jeg bruker litt liten tid til ren bloggsurfing for tiden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Gullbloggen”

  1. Gratulerer med nytt design!
    Lekkert!
    Mitt eget blir enda grellere når jeg ser dette 😉
    En dag…

  2. Takk og takk. Bare synd overskriftene på venstre side er gif-er i stedet for rent tekst. Liker bedre at alt er på norsk. Men en dag får jeg sikkert tid til å finne ut hvilken font som er brukt, tror du ikke? 😉

Det er stengt for kommentarer.