Lenkene som ble borte

Godt nyttår!

Hvis du, som bestevenninnen min, savner lenkerekken jeg hadde på bloggen min før jeg skiftet design, kan du nå bruke hennes blogg i stedet. Hun fikk nemlig lenkene mine og la dem ut på den nydesignede siden sin. Siden ble bra den, og det spørs om jeg ikke kommer til å bruke hennes side til det samme som hun har brukt min. 😉

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Lenkene som ble borte”

  1. Du er mye grei!
    Bortsett fra lenkene dine, er ikke min blogg akkurat noe sted for faglig catching up – med mindre du er i leketøysbransjen, kanskje (?)
    Men besøket holder seg på ca 3 pr dag, så det har nok de fleste innsett allerede.
    Eller kanskje de andre leserne dine ikke er fullt så late, og har laget egne bokmerker?
    Hilsen Bestevenninna

  2. Jeg skulle ha spurt deg om lov først, mener du? Mulig det, men gjort er gjort. 😉

Det er stengt for kommentarer.