Kanalvalg 2

Si hva du vil om Canal Digital, men effektiv kundeservice har de. I følge deres egen hjemmeside kunne det ta opptil 3 døgn før e-post ble besvart. Siden jeg brukte en e-postkonto jeg ikke sjekker flere ganger daglig, oppdaget jeg først nå at jeg hadde fått svar.

Faktisk kom svaret nøyaktig 8 minutter og 3 sekunder etter at jeg sendt min e-post! Jeg er imponert. Og det slutter ikke der: Ved å bestille en dekoder til skarve 600 kroner og betale 60 kroner måneden, kan jeg få tilbake BBC Prime. Juhu!!! Selvfølgelig ville jeg heller hatt den i grunnpakka, men shit au….

Som et lite ps: Som småbarnsmor er jeg forholdsvis bundet til husets fire vegger etter veslas sengetid. Med småbarn i huset har jeg ikke alltid overskudd til de helt store prosjektene på kveldstid. Da er det godt å sløve i skyggen av et allright TV-program.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather