4 år

Så var det gått fire år siden bloggen ble opprettet. Det er litt symptomatisk at dagen kom og gikk uten at jeg fikk blogget om det. Har hele tiden et lønnlig håp om at jeg skal bli riktig flittig igjen. Det er noe med kombinasjonen av å ha fullt opp av arbeidsoppgaver som ikke innebærer at man stadig ramler over nye, interessante nettsteder, og å ikke ha mulighet til å være så mye på nettet i fritiden. Men det er en liten lysning i det fjerne: Til høsten begynner jeg i ny jobb der det meste av tiden vil være viet til nettet. Inspirasjonen til å blogge burde med andre ord øke betraktelig. Oppfordringen blir derfor: Hold ut, og følg med fremover.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 svar til “4 år”

  1. Gratulerer med overstått jubileum! Og med ny jobb. Gleder meg til å høre mer om det på bloggen.

  2. Synptomatisk kan man vel også kalle det når gode venner ikke oppdager posten før et par uker etter… På gamlehjemmet, der skal vi slå oss løs?! 😉
    Anita

  3. Ja, var det ikke ved 66 det tok til? Det gikk da også 1 1/2 døgn fra du la inn kommentaren til jeg publiserte den. 😉

Det er stengt for kommentarer.