Lag din egen radiokanal

Har kommet over en nettside der du kan lage din egen musikkanal etter hva du liker å høre på. Du legger inn en artist eller en sang. Etter noen sekunder begynner første låt i samme stil. Du kan gi beskjed om du liker eller misliker enkeltsanger, og på den måten forsterker du spesifikasjonene som er lagt på deg. Du kan også utvide kanalen ved å legge inn nye artister eller sanger.

Den skal være veldig god på jazz, ganske god på “vanlig” musikk i de fleste sjangre og mindre god på det mer eksperimentelle. Den er ikke så god på norsk musikk ser det ut til: Kaizers Orchestra er representert, men ikke Silje Nergaard.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ett svar til “Lag din egen radiokanal”

  1. Ganske likt http://www.last.fm/listen/
    Ikke like god på norsk musikk den heller. Men der er det brukerne av tjenesten som tagger musikken. Og dermed er det endel variable relasjoner. Men på kjente artister er den veldig god.

Det er stengt for kommentarer.