London Online

Nå som jeg skal bytte jobb, er det plutselig helt andre muligheter til å få med seg interessante konferanser. London Online er en av dem jeg har hatt veldig lyst til å dra på i flere år. Jeg oppdaget nettopp at årets konferanse finner sted 1 1/2 mnd senere enn jeg trodde, så kanskje jeg får mulighet til å reise allerede i år?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 svar til “London Online”

 1. Nå kommer det ikke som noen bombe på akkurat meg at du bytter jobb, men jeg kan ikke huske at du har blogget om det?
  Lurer på om jeg kunne greid å grine meg med på LOnline, tro? Etter å ha sett på konferansetemaene spørs det om det ville blitt tid til julegaveshopping, en gang…?
  Anita

 2. 2. mai nevnte jeg i forbifarten at jeg skulle begynne i ny jobb. Jeg vil ikke være ekkel, så jeg unnlater diskré å nevne at du har faktisk kommentert den aktuelle posten…. 😀

 3. 🙂
  Au, da!
  Men du kan likevel godt komme med noen detaljer, snart?
  Det er jo ikke i De Hemmelige Tjenester?
  Anita

Det er stengt for kommentarer.