Snart ny jobb

Om to uker begynner jeg i ny jobb. Jeg bytter fullstendig beite, og det er ikke fritt for at jeg er spent. Etter 16 år i bibliotekbransjen, over halvparten av dem som IT-ansvarlig, skal jeg bli webredaktør ved Lillegården kompetansesenter.

Senteret har fire forskjellige nettsteder, og vi er tre personer som skal utgjøre et webteam. Jeg skal først og fremst jobbe med Lærings- og oppvekstmiljø, men får også driftsansvaret for International Network on School Bullying and Violence. I tillegg kommer Eldhuset fagforum og det opprinnelige nettstedet til senteret.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 svar til “Snart ny jobb”

  1. Dette var et stort tap for biblioteksektoren. Lykke til i ny jobb!

    Thomas

  2. For fagbibliotekene er det derimot en glede! Jo flere aktive, dyktige bibliotekarer i verdensveven, jo bedre kan vi sykehusbibliotekarer bidra til at pasientene blir friskere. Og det er ingen skade at akkurat dette fagfeltet får denne aktive bibliotekaren – som kjenner ord som Usability, Semantic Web, Emnekart – og ikke minst har et faglig fundament rundt det!
    Jeg gleder meg til mange faglige diskusjoner!

Det er stengt for kommentarer.