Fornuft og følelse

En av mine favorittbøker er Jane Austens roman Fornuft og følelse. Faktisk er også Ang Lees filmatisering av boken blant mine absolutte favoritter innen filmkunsten. Så jeg ble mer enn gjennomsnittlig nysgjerrig da den nyeste katalogen fra Kids interiør dukket opp i postkassen med overskriften “Fornuft og følelser” på forsiden. Det er ikke fritt for at det ble snøftet litt fra godstolen da jeg leste fortsettelsen:

“God design skaper følelser. God pris er ren fornuft. Vi prøver å kombinere begge deler, og reiser verden rundt for å gjøre det mulig.”

Det får da være grenser for hvor langt man kan strekke strikken. På den annen side fikk de meg til å lese reklamen grundigere enn vanlig, for deretter å blogge om den. Dermed må reklamekampanjen kanskje anses for vellykket?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather