Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur

Vi har vært på personalseminar. I Tallin. Det var en flott by med fantastisk arkitektur og mye å se. Vi jobbet internt, fikk foredrag om det estiske skolesystemet og besøkte en grunnskole. Det sistnevnte var den mest interessante delen av hele oppholdet. Skolen var gammel og slitt, og undervisningen foregikk stort sett fra tavla, men for en disiplin og så interesserte elever! Vi gikk ut og inn av klasserom og fikk med oss geografi-, svensk- og russiskundervisning mm. Her var det forresten varm skolemat betalt av staten til alle barn i grunnskolen. På en skole mellom 300 og 400 elever hadde de ikke mindre enn 3 kokker. I grunnen er det pussig at de har råd og ikke vi.

Shopping ble det også tid til. Det var ikke spesielt billig, men veldig mye fint håndtverk. Jeg endte opp med et håndsydd fotoalbum og strikkeplagg i mengder. Jeg drar gjerne tilbake ved en senere anledning.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather