Når kommer våren?


Jeg lengter sånn etter våren for tiden. I dag har jeg spadd bort all snøen på verandaen, og her om dagen var det gårdsplassen som ble befridd for tung snø. Jeg titter stadig i blomsterbedene. Det stikker opp noe grønt her og der, men det er for smått til at jeg kan være sikker på hva det er. Jeg plantet nemlig diverse løker i høst, men jeg husker ikke riktig hva.

Turen til Bratislava nylig var med på å fyre opp under vårlengselen. Jeg så krokus og forsythia i full blomst flere steder. Ved borgen hadde jeg lyst til å legge meg rett ut i gresset. Plenene der var nemlig oversådd med tusenfryd, og akkurat sånn bruker det å se ut på hytta vår også. Derfor har jeg et veldig godt forhold til den blomsten. Så godt at jeg nesten ikke har samvittighet til å ta fram gressklipperen selv når det virkelig trengs.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather