Bibsys brukermøte

Dag én av Bibsys brukermøte er gjennomført. I denne sammenhengen er jeg novise, så jeg var ganske spent på om jeg ville greie å følge med. Teamet jeg hadde valgt var Bibsys Ask. Jeg har bare gjort noen enkle søk der fra før. Hadde et par aha-opplevelser underveis og fikk flere nyttige tips, men det var ikke spesielt krevende.

Jeg ser fram til morgendagen, og har en følelse av at jeg burde vært med på onsdag også, men tiden strekker rett og slett ikke til.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Bibsys brukermøte”

  1. Hei! Gøy å se at flere bloggere var på brukermøtet 🙂

  2. Brukermøtet var veldig blandet, synes jeg. Noe var veldig nyttig, noen kunne bare lagt ut powerpointen de leste høyt fra… Men pausene, det er jo der gullet er! Der alle småtipsene som gjør hverdagen enklere drysser, der man får tømt seg for frustrasjoner sammen med forståelsesfulle fagfeller og til og med rekker å få spist barnefri lunsj sammen med bestevenninna! Jeg er glad vi omsider er i samme systemfamilie samtidig!
    Anita

Det er stengt for kommentarer.