Internet Librarian International 2007

Forrige uke forsvant så fort at jeg aldri rakk å blogge om konferansen. Nå får det bare bli en kort rapport: Det var to dager med fullt program, av noe varierende karakter. Enkelte av foredragene handlet nesten bare om strukturen av prosjektet foredragsholderen refererte fra, og om organisasjonen vedkommende jobbet i. Det er vel ikke overraskende at disse foredragene ikke var spesielt interessante. Mangelen på engelskkunnskaper var dessuten smertelig tilstede hos noen. Jeg har ikke lyst til å henge dem ut, for det var tydelig at de fleste av disse var helt ferske som fordragsholdere.

Det var heldigvis mange som befant seg i andre enden av skalaen, også: De var drevne foredragsholdere med spennende foredrag og mange nye tanker. De jeg har lyst til å trekke fram er Stephen Abram, som holdt åpningsforedraget, og Helene Blowers og danske Bente Jensen og Sara Jørgensen, som snakket om henholdsvis 23 things og den danske versjonen, 23 ting.

I tillegg ble det litt tid til å snakke med gamle kjente og knytte nye kontakter. Vi var ca 30 norske tilstede under konferansen, så det dannet seg raskt en klikk.

Helgen før konferansen begynte var også særdeles hyggelig, med masse shopping, avbrutt av besøk på Kew Gardens og Globe Theatre. Vi fikk med oss sesongens siste forestilling, Love’s Labour’s Lost på Globe. Det var mer enn normalt livat, hvis vi tydet skuespillernes fnising rett.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather