Romjul

Så var vi omtrent halvveis i romjula. Julehilsener bør vel strengt tatt legges ut før jul, men jeg sniker meg likevel til å legge ut en liten romjulshilsen med et påfølgende ønske om et riktig godt nyttår.

Videoen er valgt ut av to grunner: Jeg er veldig glad i akkurat den julesangen, og jeg er imponert over bruken av lyd contra bilde. Etter å ha jobbet med både videoredigering og digitale historier i det siste, vet jeg at det ligger mye arbeid bak. Selve dekoreringen er et eksempel på noe som aldri vil bli aktuelt for meg. Uansett hvor mye 4-åringen her hjemme maser. 😉

Jeg har hatt fri siden noen dager før jul, og feriefølelsen har virkelig kommet over meg. Etter en ganske travel høst, med bl.a. turer til London, Tromsø og København, er det virkelig deilig med skikkelig fri.

– Og mer skal det bli: Vi drar på en ukes sydentur midt i januar. Det er årets julegave til oss selv.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather