Vestfoldbiblioteket i Second Life

Rett før jul kom det en spennende melding fra Vestfold fylkesbibliotek:

Vestfoldbiblioteket i Second Life

I disse dager kan du møte Vestfoldbiblioteket i en helt ny verden. I eget hus og som nærmeste nabo til Info Island DK har Vestfold fylkesbibliotek, sammen med Larvik bibliotek og Tønsberg og Nøtterøy bibliotek etablert seg.

Dette er et ledd i utprøvingen av bibliotektjenester og aktiviteter i Second Life er. Larvik bibliotek og Tønsberg og Nøtterøy bibliotek er med som samarbeidspartnere. Sammen skal vi prøve ut og utvikle tjenester for en virtuell verden med virkelige brukere.

Jeg er fortsatt temmelig fersk i dette nettsamfunnet og har ikke sjekket ut satsingen fra Vestfoldbiblioteket. Hører gjerne fra noen som har vært innom der. I mellomtiden kan du lese litt mer om dette og andre bibliotekrelevante steder i Second Life i Biblioteklabratoriets wiki.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather