Digitale bilderammer

Litt tidlig å tenke på nå muligens, men neste juls gaveidé er kanskje en digital bilderamme? Rett før jul så jeg en for første gang: Via USB-porten kan man laste inn et eller flere digitale bilder, som enten kan vises som et vanlig bilde i ramme eller som et lysbildeshow. Hvis man er av den typen som tar masse bilder med digitalt kamera, men aldri får rotet seg til å fremkalle dem, er dette en smart løsning. Et godt gavetips til analoge besteforeldre kan det vel også være. Foreløpig er de ganske dyre, men prisen raser nok raskt. I New York Times finner du en gjennomgang av de forskjellige typene på markedet. Amobil har gjort en test av rammer på det norske markedet.Digitale rammer

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 svar til “Digitale bilderammer”

  1. Definitivt kjekt å ha for oss som ikke er flinke til å “fremkalle” digitale bilder! Det aller kuleste må jo være de som har wifi, som kan hente bildene rett fra maskina i naborommet. Og tenke så mye gøy man kan ha hvis man får den til å hente bilder fra *naboens* maskin! 😉

  2. Og en ting til: Kunne dette vært noe for bibliotek med bildesamlinger? Digitalisere bildene og kjøre dem som lysbildeshow på en sånn her dings? Litt mer elegant enn å gjøre det samme på en stasjonær PC?

  3. Veldig god idé! Man kunne kanskje tenke seg å la dem stå på skranken å vise forskjellige former for info også, f.eks. reklame for arrangementer eller nye tjenester. Det er jo bare å lage en plakat av det.

Det er stengt for kommentarer.