Hjemme igjen

Jeg kom hjem fra Tbilisi allerede på torsdag, men har ikke rotet meg til å blogge før nå. Oppholdet i Georgia var veldig vellykket. Kursdeltakerne virket minst like fornøyde som vi var, og de fikk vist de digitale historiene sine for en gjeng rektorer som deltok på et annet kurs i samme bygning. Tilbakemeldingen var veldig positiv.

Lydopptak
Ikke akkurat et proffesjonelt lydstudio, men kvaliteten ble likevel OK. Her er vi nettopp ferdige med å ta opp Tsiras historie.

Hjemturen tok 17 timer. Mesteparten av tiden gikk med til venting. Først på flyplassen i Georgia, for vi kom dit altfor tidlig. I Wien sprang vi som gale for å rekke neste fly. Så ble det nesten 6 timer venting i København. Jeg jobbet mesteparten av tiden, så tiden gikk da på et vis. Alt i alt var dette en fantastisk opplevelse, men det var utrolig godt å komme hjem.

Tbilisi
Solnedgang over Tbilisi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Hjemme igjen”

  1. Hei!

    Skal du snart reise til Tbilisi igjen? Er de farlig å reise aleine dit?

  2. Hei, Charlotte!
    Jeg vet ikke om jeg skal tilbake til Tbilisi igjen. Det startes opp et nytt prosjekt i 2009, der også skoler utenfor hovedstaden skal være med. Foreløpig er man ikke ferdig med de detaljerte planene for hvem som skal holde kurs i denne runden.

    Jeg skal ikke utrope meg selv til noen ekspert på å reise alene til Georgia. Vi ble veldig godt tatt vare på av ansatte i det georgiske utdanningsdepartementet. Sjefen min har vært tilbake i høst, og jeg forstod på ham at situasjonen var normalisert nå.

Det er stengt for kommentarer.