Hjemme igjen

Jeg kom hjem fra Tbilisi allerede på torsdag, men har ikke rotet meg til å blogge før nå. Oppholdet i Georgia var veldig vellykket. Kursdeltakerne virket minst like fornøyde som vi var, og de fikk vist de digitale historiene sine for en gjeng rektorer som deltok på et annet kurs i samme bygning. Tilbakemeldingen var veldig positiv.

Lydopptak
Ikke akkurat et proffesjonelt lydstudio, men kvaliteten ble likevel OK. Her er vi nettopp ferdige med å ta opp Tsiras historie.

Hjemturen tok 17 timer. Mesteparten av tiden gikk med til venting. Først på flyplassen i Georgia, for vi kom dit altfor tidlig. I Wien sprang vi som gale for å rekke neste fly. Så ble det nesten 6 timer venting i København. Jeg jobbet mesteparten av tiden, så tiden gikk da på et vis. Alt i alt var dette en fantastisk opplevelse, men det var utrolig godt å komme hjem.

Tbilisi
Solnedgang over Tbilisi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather