Nisseforskning

Det forskes på så mangt. Mye av forskningen er interessant, men det finnes også en del forskning som er mildest talt pussig. Her er et par eksempler som passer til sesongen:

  • Aftenposten meldte rett før jul at to canadiske forskere hadde kommet fram til at barn ikke tar skade av å få vite at nissen ikke finnes: Småbarn avslører nissen.
  • På et universitet i North Carolina befinner det seg en forsker som mener å kunne bevise at nissen kan levere gaver til alle barn i løpet av en enkelt julenatt: Science of Santa: NC State Researcher Says St. Nick Can Deliver Presents in One Night.
    En amerikansk humorside trekker dessuten fram at antallet barn som skal ha julegave ikke inkluderer muslimer, hinduer, jøder etc. Antallet barn kommer derfor ned i skarve 378 millioner barn fordelt på 91.8 millioner hjem. Hvilket selvfølgelig forenkler saken.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather