Ett svar til “Bibliotekarrollen”

  1. Likte den også. Rolig, innholdsrik, og så likte jeg dama. Ingen strenge briller og heller ingen flagrende gevanter. Saklig og engasjert, slik jeg kjenner de fleste av mine kolleger.

    Bet meg spesielt merke i hennes tro på “interesting non-fiction”. Veldig glad flere fronter den. Jeg vet ikke hvor mange norsklærere jeg har diskutert med fordi barna skal lese “ordentlige” bøker før de har fått opp lesehastigheten tilstrekkelig til å like å lese.
    Sønnen til ei venninne leste bare faglitteratur, med sine kloke foreldres velsignelse og diverse runder med lærer. Astronomi opp og dinosaurer i mente. Utspedd med oppdagerbiografier og sådant mer, og litt ekstra astronomi. Første frivillige roman? Hitchhikers guide!!! I sjuende klasse! La oss håpe den var “ordentlig” nok for læreren 😉

Det er stengt for kommentarer.