Twitter

Jeg har ikke engasjert meg i Twitter, rett og slett fordi jeg foretrekker å skrive langt framfor å skrive kort. Det vet alle som får sms fra meg. Det er sjelden jeg greier å holde meg innenfor 160 tegn. Nå tar jeg meg i å tenke at det er dumt å avskrive et medium uten å ha prøvd det. Det er vel også temmelig typisk for meg. I lengden greier jeg ikke å holde meg unna uprøvde (jeg kan ikke godt si “nye”) medier. Har egentlig lyst til å hive meg rundt akkurat nå, men i stedet tar jeg et par døgn helt uten annen form for kommunikasjonsteknologi enn telefon. Så får vi se om lysten er like sterk når jeg er tilbake på nett.

I mellomtiden anbefaler jeg to blogginnlegg om Twitter:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ett svar til “Twitter”

  1. Jeg tror ikke at man skal kaste seg over Twitter hvis det ikke høres ut som noe man kunne likt i utgangspunktet.

    For meg er Twitter først og fremst genialt fordi det gjør det mulig å spre informasjon raskt, og at man kan ta del i samtaler som ellers ville foregått i mer lukkede kanaler enn Twitter 🙂

    Takk for link!

Det er stengt for kommentarer.