Uvanlig besøk

Biblioteket på jobb er ikke av den typen som har lange køer eller mye pågang på lydbøker i ferien. Det er et lite fagbibliotek som betjener staben og forøvrig forholder seg til PP-tjenestene rundt om i det ganske land. Siden vi snart skriver juli og de fleste lånerne er knyttet til skolen på ett eller annet vis, er det langt mellom besøkene i disse dager.

For noen dager siden fikk vi overraskende besøk. At det dukket opp noen var overraskende nok i seg selv. At vedkommende hadde vinger og en forkjærlighet for å henge i bildene etter tærne, gjorde det enda mer overraskende. Det ble en fartsfylt og lattermild morgen før gjesten ble ledet ut gjennom et åpent vindu.

Du kan se flere bilder og en liten filmsnutt på Lillegården kompetansesenters område på Flickr. Beklager kvaliteten på bildene. Lysforholdene var ikke optimale og jeg hadde ikke hjerte til å sette på mer lys.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather