Monstermaster

Diskusjonen går fortsatt hett om monstermaster i Hardanger. Jeg er i utgangspunktet imot, selv om strømprisen skulle gå en del opp. Da jeg oppdaget disse mastetegningene ble jeg imidlertid litt usikker. Hadde det ikke vært en turistattraksjon i seg selv?

Brookline, MA-based Jin Choi & Thomas Shine of Choi+Shine recently received the 2010 Boston Society of Architects Unbuilt Architecture Award for their "Land of Giants" project. The project was originally submitted for an Icelandic pylon competition, where it received an honorable mention.

Takk til Jill Walker Rettberg (Jilltxt) for tipset.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 svar til “Monstermaster”

  1. Hvorfor forteller de oss ikke sannheten?

    Tilrettelegging for stor eksport samt elektrifisering av Nordsjøen. Hvorfor denne ensidige vektlegging av Bergens kraftbehov? Hvorfor prøver de å føre oss bak lyset? Vi følger spent med på hvordan regjeringen har tenkt å ”flette inn” de egentlige årsakene nå som pressen og andre ruller opp mer fakta i saken.

    Ta en titt på denne artige fremstilling på youtube….. basert på regjeringens pressekonferanse 10. august. Del den gjerne med venner og familie!

    http://www.youtube.com/watch?v=LZWhDfTTE6o

Det er stengt for kommentarer.