Veldig sakte

valley of fire
Image by rappensuncle via Flickr

Jeg kom over en øvelse som skal hjelpe en til å leve i øyeblikket. Poenget er å gjøre helt dagligdagse gjøremål i veeeeeldig sakte tempo, og bruke sansene fullt ut hele tiden mens man gjennomfører øvelsen.

Jeg vurderte å teste det i dag, men det ble med tanken. Jeg hadde nemlig en klesvask som skulle på snora, men det var litt for mange plagg til at jeg orket slow motion-jobbingen. Jeg tror jeg må gjennomføre denne typen øvelser ute i naturen for at de ikke skal virke mot sin hensikt å gjøre meg enda mer stresset jeg enn jeg er i utgangspunktet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Veldig sakte”

  1. He-he, tror ikke klesvask hadde vært tingen for min del heller…
    Men har fått det foreslått brukt når man smører seg med hudkrem, eller når man tar “legge seg”-rutinen. Da for at man skulle få bedre søvnkvalitet.

  2. Høres ut som om passende rutiner å ta i langsomt tempo. Jeg så plutselig for meg hvordan en tur i skogen i langsomt tempo måtte fortone seg: Løfte en fot, sette den ned igjen et stykke foran meg. Løfte den andre foten…. Tror jeg ville brukt mye av tiden til å være engstelig for å treffe kjente, i stedet for å bruke sansene på opplevelsen. 😉

Det er stengt for kommentarer.