10 år

Jeg burde kanskje forbigått dagen i stillhet siden det er så stille her for tiden, men en bitte liten bloggpost på bloggens 10-årsdag måtte jeg bare få til. 10 år er jo en anseelig alder i bloggsammenheng.

Jeg har planer om å skrive om en masterclass jeg deltok på nylig, men akkurat når det blir vet jeg ikke. Foredragsholder var Kristina Halvorson, og temaet var innholdsstrategi. Kurset var både nyttig og inspirerende. Det er sikkert boken hennes også.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 svar til “10 år”

  1. Gratulerer, om enn litt på etterskudd!
    Blogging er jo en hobby, og hobbyer må få lov å gå litt opp og ned! Jeg har kost meg stort fra første innlegg, og vi har hatt mye høytlesning av bloggposter.

  2. Nei, man har jo ikke helt kontroll på blogger – man kan fort ha et større publikum enn man aner!
    🙂

Det er stengt for kommentarer.