Valp

523963_10151623930966913_828535678_nVi skal kjøpe oss hund. Vi har allerede truffet ham et par ganger, og om et par uker er han klar til å flytte til oss. Du kan tro vi gleder oss. Han er en dansk-svensk gårdshund. Det er en ganske liten rase, men med mye futt og fart. Ikke noe problem å ta med på en skikkelig tur.

Navn har vi ikke blitt enige om enda. For øyeblikket går diskusjonen høyt hver gang vi snakker om det. Fra oppdretteren side har han fått navnet Lotus. Det trenger vi ikke bruke til daglig, men det vil stå på stamtavla. Det er er greit navn, men kanskje litt sedat for en aktiv hund? Min favoritt er Charlie. Jeg møtte en irsk ulvehund som het det mens jeg hadde arbeidsuke hos en dyrlege i 9. klasse. Der og da bestemte jeg meg for at min første hannhund skulle hete det samme. Min datter vil ha Lucky eller Happy.

Hva synes du? Vi tar gjerne imot innspill, men velger selvsagt selv. 🙂

[polldaddy poll=7075506]

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather