Hvilken bibliotekbruker er du?

Jeg tok quizen Hvilken bibliotekbruker er du? på Bibliotekforeningens nettsted. Jeg prøvde virkelig ikke å svare som en typisk bibliotekar, men avslørte meg visst likevel. 🙂

Kulturkjerringa

Kulturkjerringa

Du er kulturens grunnmur. Biblioteket elsker deg, og du elsker det. Her får du lesetips til boksirkelen din, kaffe i kafeen og nå har de begynt å selge handlenett også! Og… vent nå litt… kanskje du jobber i biblioteket? Uansett om du står bak skranken eller ikke er du typen som kan løfte opp en bok og si “Denne må dere lese, folkens!”, spesielt hvis ingen har spurt om råd.

Alle kulturkjerringer er velkomne i Norsk Bibliotekforening. Vi trenger engasjementet og kunnskapen din hos oss, og selv om du er medlem i Bibliotekarforbundet trenger du interesseorganisasjonen. Meld deg inn i dag!

Hvilken bibliotekbruker er du?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather