Hvorfor en god bok er en hemmelig dør

I juni holdt barnebokforfatteren Mac Barnett et TED Talks foredrag om å skrive for barn. Han fortalte om hvordan han hele barndommen lette etter hemmelige dører, om sjørøverbutikken som selger vikingodør og om Nicos telefonbeskjeder til hvalen Randolph. Jeg blir glad og inspirert av fortellergleden og entusiasmen hans, og et av mine neste leseprosjekter må selvfølgelig bli en av Barnetts bøker.

[ted id=2091]

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Hvorfor en god bok er en hemmelig dør”

  1. Takk for tipset! Trodde jeg hadde tilnærmet full kontroll på TED, men nå har det jammen kommet en del både nytt og spennende. TEDxArendal sine 2014-foredrag er forresten lagt ut nå. Det var kjempeartig å være i salen på et ordentlig TED-arrangement!

Det er stengt for kommentarer.