IMDb

Når man snakker om innhold på nettet føles det ofte som om utviklingen går rasende fort, og at det aller meste er ganske nytt. Det finnes imidlertid noen hederlige unntak. Blant dem er IMDb (Internet Movie Database), et nettsted der man finner svar på det aller meste man måtte lure på om film.

I følge Digi.no ble filmdatabasen startet opp så tidlig som i 1990. Dvs. allerede tre år før internett så dagens lys. Les mer her: Lever i beste velgående etter 25 år på internett.

Hvis du ikke kjenner IMDb fra før, og liker film, vil jeg absolutt anbefale et besøk.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “IMDb”

  1. IMDB finnes også som app på mobil. Helt genialt! Når jeg ser på en film, og lurer veldig på hvor jeg har sett den skuespilleren før, eller hvem som har skrivet musikken, er det bare å gå inn på appen.

    1. Takk for tipset! Den ble sporenstreks lastet ned og testet ut. Gull!

Det er stengt for kommentarer.