Luke nr 15

Bob Dylan borger vanligvis for kvalitet, men spesielt julete har han aldri virket på meg. Den som følger ham tett har selvfølgelig fått med seg at han likevel har utgitt en jule-CD.

I 2009 utga han album nummer 34, nemlig juleskiva Christmas in the Heart. Den består stort sett av hans tolkninger av kjente og kjære julesanger, men vi finner også den nyskrevne “Must Be Santa”. Jeg overdriver ikke når jeg sier at den er av den heller lettbente typen, denne sangen, og videoen passer til. Tror ikke den blir noen ny julefavoritt. Mer en kuriositet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Luke nr 15”

  1. Ironi på høyt nivå Bob! Skjønner ikke at du finner alt det rare du finner for lukene dine Torunn Helene….

  2. Det ligger litt jobb bak, Kirsti, men jeg har det ganske gøy mens jeg holder på. 😀

Det er stengt for kommentarer.