Luke nr 1

I februar døde en av min ungdoms store helter, Al Jarreau. I 2010 hadde han en julekonsert der han blant annet sang en duett med Petra Magoni. Stemmen er tydelig preget av alderen og han holder seg nesten innenfor rammen av sangen, i motsetning til de elleville krumspringene han brukte å ta. Jeg liker likevel denne versjonen av “Have Yourself a Merry Little Christmas”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 svar til “Luke nr 1”

  1. Min favorittsang til jul! Men aldri hørt denne varianten. Holder nok en knapp på Bob Dylans versjon, han knirker den fram slik at man kan lure på om det kan blir noe jul i det hele tatt. Lenge til!

    1. Tror ikke jeg har hørt Dylans versjon, Kirsti. Men jeg vet jo at du er veldig glad i hans musikk. 🙂

Det er stengt for kommentarer.