Skrivetips

Er du et skrivende menneske? Da er du kanskje like glad i gode skrivetips som jeg er. NRK Beta presenterte nylig 12 skrivetips som funker. Det handler både om gode programmer, hjelp til redigering, hvordan kutte ut distraksjoner sånn at man faktisk får skrevet og om når i skriveprosessen man bør drive research. Jeg fant flere tips jeg tror kan være nyttige for egen skriving. Kanskje du finner noe som kan hjelpe deg også?

Jeg har testet ut flere skriveprogrammer gjennom årene. En jeg likte godt og som jeg vurderer å kjøpe igjen er OMM writer. Jeg tror den fortsatt bare finnes for Mac. Det er en kombinasjon av et veldig enkelt, men vakkert skriveprogram og dempet, meditativ musikk. Dette er selvfølgelig ikke noe som passer alle, men for meg fungerte det bra. Du kan teste ut et par av designene på nettsiden deres.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather