Hjelp, det er tid for julekalender!

Dette har vært en ekstremt travel høst for min del. Hverdagene med familien er fulle av aktiviteter og liv, slik de alltid er, men i tillegg har jeg hatt det enda travlere på jobb enn vanlig. Nytt design på nettstedet på jobb og stor, nasjonal konferanse er to viktige stikkord. Konferansen ble avholdt i Oslo i går og i dag, med nesten 600 deltakere.

Derfor har jeg ikke hatt tid til å planlegge julekalender på bloggen. Ikke før nå. Vi får satse på at det løser seg likevel. Julestemningen kommer jo alltid sigende når jeg leter fram noe passende å dele. Det – og det at jeg vet mange bruker å følge med på bloggen min i desember – gjør at jeg har veldig lyst til å få det til. Det blir år nummer åtte med julekalender på bloggen. Det blir nok noen gjentakelser, men jeg skal forsøke å finne på noe nytt, også. Jeg kjenner at jeg begynner å glede meg. Du henger vel med?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather