En liten oppdatering

Julestjerne og liten englefigur
Er du klar for julekalender på bloggen i år, også?

Til å ha tilbrakt så store deler av året foran en skjerm, skulle man tro det var enkelt å få publisert en bloggpost eller to i løpet av de siste 7 månedene, men nei. Jeg har ikke glemt bloggen, men det har vært helt unormalt travelt på jobb. Først med masse ekstra rundt pandemi og hjemmekontor, så i forbindelse med nytt nettsted og gjennomføring av Læringsmiljøkonferansen 2020. Jeg har ledet senterets arbeid med begge deler. Heldigvis med masse god hjelp, men det har likevel tatt mye tid, energi og kreativitet å få gjennomført alt i tide. Resten av energien min har jeg måttet bruke på barna, hunden og egen restitusjon.

Men nå er vi i november, og jeg har sånn smått begynt å tenke på årets julekalendere. Barnas er nesten klare, på jobb er vi tre om å lage Facebookkalender, men er det interesse for en julekalender her i år også, mon tro? Dette er et så rart år at jeg er usikker på om folk er klar for mer på nett etter endt arbeidsdag. Eller er det kanskje helt motsatt? Har dere ekstra behov for tradisjoner når verden står på hodet? Jeg vil veldig gjerne ha noen tilbakemeldinger.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather