En sommer er (nesten) over

Stavkirken i Lom
Stavkirken i Lom.

Vi skriver 15. august, og sommeren er på hell. Jeg skjønner ikke helt hvor de siste månedene har blitt av, men når jeg tenker tilbake, har det skjedd en god del. Familien har hatt en lang og god sommerferie. Vi har vært mye på hytta og vi hadde en ukes biltur til Nord-Vestlandet og Trondheim.

Bildet er fra Lom, der vi hadde første overnatting på bilferien vår. Vi var også innom Ålesund, Molde, Kristiansund, Trondheim og Røros. Litt av en kraftanstrengelse på en kort uke med andre ord, men du verden så mye flott det er å se og høre! Stavkirken i Lom er flott både inni og utenpå, og Moldejazz var en opplevelse, selv om vi bare fikk med oss litt av den.

I tillegg har jeg skrevet mye. Jeg er ferdig med andreutkastet av romanen min og venter spent på tilbakemelding fra et par testlesere. Jeg er også halvveis i første redigering av et mindre skriveprosjekt. Jeg vet ennå ikke om det skal bli bok eller om jeg skal bruke det her på bloggen. Uansett må det gjennom flere runder med redigering. Det skal også leses av testlesere. Kanskje de kan hjelpe meg å se tydeligere hvor det passer inn?

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather