Høst

Charlie - en dansk-svensk gårdshund
Charlie, blid hjemme, ofte sur ute.

Hvor blir dagene, ukene og månedene av? Vi skriver oktober. Siste uka av oktober til og med. Jeg har ikke vært uvirksom, selv om det ser slik ut her. Jeg har skrevet ferdig andreutkastet på den korte fortellingen min. Jeg tror det blir bok, heller en tekst til bloggen. Det vil si, hvis jeg ikke får napp fra forlag i løpet av våren eller sommeren, kan det hende teksten havner her på bloggen likevel. Det dreier seg nemlig om en julekalenderfortelling. Den blir ikke klar til publisering til adventstiden i år, så det blir uansett tradisjonell julekalender her på bloggen i desember, men neste år kan det altså hende det blir en vri.

Nå om dagen holder jeg på å redigere tredjeutkastet av romanen min. I øyeblikket er den ca 300 sider lang, og jeg er ferdig med å redigere første tredjedelen. Vi er nok midt i desember før jeg er ferdig med denne redigeringsrunden. Så gjenstår minst én til før jeg er klar for å sende den fra meg.

Ellers går livet sin vante gang. Jeg jobber. Døtrene går på skolen. Den eldste går sisteåret på videregående, mens den yngste går i 5. klasse. Den eldste danser på 15. året, mens yngstemann spiller fotball og tegner. Hunden vår er i ferd med å utvikle seg til en sur, gammel gubbe som krangler med alle hannhunder han treffer på. Spesielt de som er to og tre ganger større enn ham.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather