Sakte framover

Tekopp, tekanne og en potte med påskeliljer.
God påske. Foto: Jill Wellington fra Pixabay

For en drøy uke siden sendte jeg romanmanuset mitt til en håndfull forlag. Nå er det bare å vente. Jeg prøver ikke å tenke så mye på det, selv om tanken dukker opp med jevne mellomrom.

Mens jeg venter på svar, har jeg funnet fram barnebokmanuset mitt og er i gang med å lese kjapt gjennom det for å få oversikt over hva jeg trenger å jobbe med framover. Deretter skal jeg i gang med tredjeutkastet. Planen er å bruke de neste ukene på det. Å skrive bøker er langsomt arbeid.

I mellomtiden nyter jeg påskeferie, mens dagene stadig blir lysere og våren er i ferd med å sprenge seg fram under vissent løv og gjenglemte snøklatter i nordlige hellinger. Vinteren har vært usedvanlig tung i år, synes jeg. Det skal bli godt å bli ordentlig ferdig med den og få kjenne solvarmen mot ansiktet igjen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather